Detrac - Complete Building Projects

U bent…

banner

Een verbluffende realisatie van uw architecturale bouwplannen?

Of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject, om totaalprojecten van A tot Z of enkel om houten buitenschrijnwerk of binnenschrijnwerk, vertrouw op het vakmanschap van bouwfirma Detrac, actief in Henegouwen, Oost- en West-Vlaanderen.

Detrac, de ideale bouwpartner voor architecten

Waarom uw bouwplannen in goede handen zijn bij Detrac:

  • We bereiden de dossiers grondig voor en zoeken gespecialiseerde onderaannemers.
  • Detrac coördineert minutieus uw volledige project, van dossieroverdracht tot oplevering.
  • We garanderen een vlekkeloze samenwerking tussen de verschillende partijen.
  • Detrac zorgt voor een gedetailleerde planning en organiseert de werven.
  • Doorheen het volledige project communiceren we met de bouwheer en architect.
  • We zijn zowel een luisterend oor als een ervaren adviseur.
  • We komen onze afspraken nauwkeurig na en respecteren onze beloftes.
  • Detrac organiseert ook wekelijkse werfvergaderingen voor eventuele bijsturingen.
  • We bekijken en volgen het financiële plaatje en de administratie nauw op.
  • We denken mee met de architect en bouwheer om het eindresultaat te verbeteren.
img

Werk uw ontwerp af met houten schrijnwerk van Detrac

Detrac startte meer dan 80 jaar geleden als familiebedrijf, gespecialiseerd in houten buitenschrijnwerk en binnenschrijnwerk. Door de jaren heen evolueerden we naar een algemene bouwfirma, gevestigd in West-Vlaanderen, om zowel onze afzetmarkt in houten schrijnwerk te verhogen als om een actieve bijdrage te leveren aan duurzame bouwprojecten.

org politiekantoor brakel 1
ingelmunster 7
zuidzande 1
glr-1
20131204173724_MG_1571
IMG_4605
bergenmeersen 2
Prev
Next

Al decennialang hebben we dus een equipe van stielmannen in huis met een hart voor hout die beschikken over de meest moderne CNC freesmachines om uiteenlopende freestechnieken toe te passen en complexe producten te vervaardigen. Geen enkele houtsoort of mogelijke toepassing per type hout is ons onbekend. Onze vakmensen kunnen u dus ook perfect bijstaan om uw bouwplannen te verrijken met houten schrijnwerk op maat. 

Wat uw collega’s vinden over de samenwerking met Detrac

Bij Detrac NV voelde ik van bij het eerste contact reeds een sterke betrokkenheid van de projectleiding. Ik kan alvast met volle tevredenheid terugkijken op het project (Sociaal huis Blankenberge – Ruwbouw – afwerking en technieken) die ik samen met Detrac heb gerealiseerd . Omdat Detrac borg staat voor een vlekkeloze samenwerking en communicatie tussen de verschillende partijen was het van aanvang tot oplevering één project en het eindproduct mag dan ook gezien worden.

Ik kan aan iedereen warm aanbevelen om hun bouwproject gerust aan Detrac toe te vertrouwen. Detrac zal steeds zijn afspraken nakomen en zal waar mogelijk hun beloftes zelfs overtreffen.

Architect Dirk Vanbecelaere
Architectenbureau Vanbecelaere en Hauspie bvba

Samenwerken met Detrac is een win-win situatie

Dominiek Depoortere van Architecten- en Ingenieursbureau Dominiek Depoortere is bijzonder tevreden over de samenwerking met Detrac NV

Het was aangenaam werken met Detrac NV tijdens de nieuwbouw en de renovatiewerken aan de bibliotheek van Kuurne.

De werken werden immers in nauw overleg met de bouwheer en de architect uitgevoerd in een sfeer die we gerust vriendelijk en met respect voor elkaars belangen kunnen noemen.

Wat ik het meest waardeer bij Detrac is hun open communicatie, hun professionalisme en hun proactieve ingesteldheid waardoor heel veel problemen tijdens het bouwproces voorkomen zijn. Zo is er bij de voorlopige oplevering geen enkele opmerking gemaakt.

Ir.-arch. Dominiek Depoortere
Architecten- en Ingenieursbureau Dominiek Depoortere

Ik kan tevreden terugkijken op de samenwerking met Detrac NV. Vooral hun eigen mensen zijn doorwinterde professionals met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Bovenal was het prettig om samen te werken met de projectleider en zijn assistent. Door hun ruime ervaring in de bouwwereld ,hun vakkennis en hun leiderscapaciteiten stuurden zij hun teams aan tot een onberispelijke afwerking van het bouwproject in de Panne (Basisschool De Tuimelaar) .

Tom Van Mieghem architecten

Ik heb reeds meerdere malen samengewerkt met Detrac NV en kan hen gerust aanbevelen als een heel betrouwbare aannemer en dit zowel voor renovaties, meubelbouw als voor moeilijke, complexe bouwprojecten. Wat mij vooral charmeert bij Detrac is hun vastberadenheid om – ondanks een aantal uitdagingen en obstakels – alles tot een goed einde te brengen. Dankzij een open communicatie met een nauwgezette en consciëntieuze projectleider kan ik met veel plezier terugkijken op een aangename en correcte samenwerking met de firma Detrac uit Vichte waar we oa de laatste 3 fasen van het Masterplan van Kunstencentrum Vooruit tot een mooi einde hebben gebracht.

Project: Kunstencentrum Vooruit

Laat uw bouwideeën tot leven komen

Vertel ons uw bouwplannen.

Contacteer ons

button
button