Detrac - Complete Building Projects

U bent…

Prachtige woonprojecten met algemeen bouwbedrijf Detrac

Wanneer u een bouwproject wilt ontwikkelen, dan wenst u gelijkgestemde partners aan uw zijde. Beoogt u een residentie die helemaal op maat gesneden is van de eindgebruiker en die getuigt van puur vakmanschap door sublieme ontwerpen en afwerkingen? Droomt u van een vlotte realisatie, netjes binnen de afgesproken budgetten, termijnen en normen? Dan zit u op dezelfde lijn als algemeen bouwbedrijf Detract in Vichte.

Waarom algemeen bouwbedrijf Detrac geknipt voor u is

Aangezien we bij Detrac ook eigen projecten ontwikkelen, spreken we dezelfde taal als de projectontwikkelaars die beroep op ons doen. Hun ideeën stroken helemaal met de onze.

Waarom wij een voortreffelijke bouwonderneming voor u zijn:

  • We nemen de verantwoordelijkheid en coördineren het hele proces, van ontwerp tot realisatie (indien gewenst).
  • We stellen op verzoek van de klant notabele architecten en gedisciplineerde projectleiders aan die u begeleiden doorheen het bouwproject.
  • We werken nauwkeurig volgens het lastenboek of de architectenplannen.
  • Alle werkzaamheden gebeuren in eigen beheer en voldoen aan onze hoge kwaliteits-, veiligheids- en isolatienormen.
  • Onze schrijnwerkerij beschikt over een ultramodern machinepark waardoor grote werken realiseerbaar zijn in een zo kort mogelijke tijd.
  • We slagen erin elke complexe uitdaging tot een goed einde te brengen, binnen de vooropgestelde budgetten en termijnen.
img

Ook buiten- en binnenschrijnwerk in hout door Detrac

Detrac werd opgericht als schrijnwerkerij in 1930. Houten buitenschrijnwerk en binnenschrijnwerk vormen al meer dan 80 jaar het kloppend hart van onze onderneming. Doorheen de jaren evolueerden we naar een algemeen bouwbedrijf en bleven we ons machinepark in West-Vlaanderen uitbreiden en moderniseren. We haalden ervaren en deskundige vakmensen in huis, zodat we u vandaag de dag kunnen voorzien van superieur houten schrijnwerk, ook bij uw bouwproject.

glr-1
glr-2
glr-3
Prev
Next

Detrac inschakelen als algemeen bouwbedrijf?

Laten we samen aan uw succes bouwen.

Contacteer ons

button
button