Detrac - Complete Building Projects

Over ons

banner

Detrac: algemene bouwonderneming én schrijnwerkerij

Als architect, projectontwikkelaar, professionele bouwheer of overheidsorganisatie wenst u een aandachtige en professionele aanpak voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Al sinds 1930 streven we er bij Detrac naar om die partner voor u te zijn. Als algemene bouwonderneming met eigen schrijnwerkerij realiseren we houten buitenschrijnwerk, binnenschrijnwerk en volledige bouwprojecten van A tot Z voor zowel private als overheidsklanten.

Detrac is een erkende klasse 6 aannemer voor al uw bouw- en schrijnwerkprojecten. Bovendien zijn we door het ISIB erkend voor het plaatsen van brandwerende deuren en beschikken we over een FSC certificaat. Tevens zijn we lid van Confederatie Bouw.

Veelzijdige betrouwbaarheid

Doorheen de jaren bouwden we enthousiast aan ons imago van betrouwbare algemene bouwonderneming en schrijnwerkerij. Elk project dat mede door Detrac gerealiseerd werd, is een combinatie van superieure kwaliteit, een hoge afwerkingsgraad en ervaring en knowhow van vakmensen.

Voor, tijdens en na het volledige bouwproces stellen we ons enerzijds flexibel op. We reiken u innovatieve oplossingen aan indien er zich bouwtechnische problemen voordoen. Anderzijds garanderen we een nauwkeurige naleving van budgetten, afspraken, termijnen en normen inzake veiligheid en isolatie. Doorheen het hele proces kunt u rekenen op transparante communicatie met uw vaste Detrac contactpersoon.

Alles in eigen beheer

Detrac werd in 1930 opgericht als schrijnwerkerij en groeide omstreeks 2001 uit tot een algemene bouwonderneming. In de loop van de jaren bleven we onze schrijnwerkerij moderniseren, wat vandaag de dag resulteert in een state-of-the-art machinepark. Onze splinternieuwe computergestuurde machines (CNC freesmachines) gecombineerd met een ruime houtvoorraad van diverse soorten hout, leveren ons een aanzienlijke productiecapaciteit op. Daardoor kunnen we de meest dringende werken in de kortst mogelijke tijd realiseren, zónder foutmarges.

Maatwerk uitdagingen

Ieder bouwproject is uniek en verdient bijgevolg een unieke aanpak. Onze ervaren vakmensen denken mee en ondersteunen u in elke fase. Van complexe ontwerpen tot schrijnwerk volgens authentiek model, Detrac gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Krijg alvast een eerste indruk en bekijk onze realisaties.

Realisaties bekijken

real-img-04
img

De missie van Detrac

Voor onze klanten willen we als betrouwbare en professionele bouwpartner inzetten op kwalitatief hoogstaande projecten die stipt en volgens de afspraken afgeleverd worden.

Onze primaire functie ten opzichte van onze medewerkers is het aanbieden van een boeiende en motiverende job in een veilige en gezonde werkomgeving, waarin ze zich volledig kunnen ontplooien, mede door diverse opleidingen.

We voeren al onze werkzaamheden uit met respect voor het milieu en onze omgeving. Bovendien zijn ze in overeenstemming met de geldende ethische, professionele en juridische normen.

Kennismaken met Detrac?

Wij worden graag uw nieuwe bouwpartner.

Contacteer ons

button
button