Detrac - Complete Building Projects

Totaalprojecten

banner

Uw volledig nieuwbouw- of renovatieproject bij één algemene bouwonderneming

Detrac in Vichte is een solide algemene bouwonderneming, actief in zowel de private als openbare sector en beschikt over een erkenning klasse 6. Superieure kwaliteit aanbieden, ligt aan de basis van alles wat we doen.

Maak kennis met Detrac in Vichte!

Als algemene bouwonderneming zijn we op meerdere vlakken de ideale bouwpartner voor architecten, overheidsorganisaties, projectontwikkelaars en professionele private bouwheren.

De troeven van Detrac:

  • competitieve prijs-kwaliteitverhouding
  • sterk op financieel en organisatorisch vlak
  • actief meedenken met architect of bouwheer
  • nauwkeurige voorbereiding van dossiers
  • gedetailleerde planning met opeenvolgende activiteiten
  • analyse van de meest geschikte onderaannemer
  • jarenlange samenwerking met deskundige partners
  • minutieuze coördinatie van het gehele project
  • heldere communicatie tussen verschillende partijen
  • dienstverlening na oplevering

Hoe we uw totaalproject aanpakken

De calculatiedienst van Detrac zorgt voor een correcte kosteninschatting van uw project. Daarenboven is onze offerte uiterst transparant en gebaseerd op een duidelijk lastenboek, waardoor u als opdrachtgever steeds volledig zicht heeft op de kosten. Middels onze ruime expertise begeleiden we elke klant naar de beste kwaliteit en materiaalkeuze volgens het vooraf vastgestelde budget. U bepaalt dus zelf waarin u investeert en op welke zaken u bespaart.

Een strakke planning en duidelijke timing van bij de start van de werken tot en met de oplevering is van essentieel belang. Dat in combinatie met transparante communicatie resulteert doorheen het volledige bouwproject in meer zekerheid en vertrouwen bij alle betrokken partijen. Bovendien voorzien we bij Detrac voldoende flexibiliteit in de planning voor eventuele latere beslissingen.

Ons ervaren projectteam zorgt voor een onberispelijke uitvoering van uw project op basis van het lastenboek en de plannen. De externe communicatie met zowel de architect, ingenieurs als het veiligheidsbureau verloopt uiterst transparant. Intern werkt het team nauw samen met de studie- en aankoopdienst, onze eigen uitvoerders en de onderaannemers. Uiteindelijk zorgt Detrac ervoor dat het vooropgestelde budget en de voorziene opleveringsdatum gerespecteerd worden. Met een minimum aan bouwstress en een tevreden klant als resultaat!

Als algemene bouwonderneming kunnen we de volledige uitvoering van uw bouwproject verzorgen, vanaf de grondwerken tot en met de afwerking in een wind- en waterdicht gebouw. Zo kunt u rekenen op één aanspreekpunt en samenwerkingen met betrouwbare vakmensen.

Detrac, expert in houten schrijnwerk

Wilt u ons ook inschakelen voor het schrijnwerk van uw bouwproject? Detrac is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in zowel houten buitenschrijnwerk als binnenschrijnwerk.

snoepwinkel 2
vooruit gent coop 8
whatsapp-image-2019-05-15-at-10.53.55
20180712_153118
1402586180_2013_3821-nac-zwevegem-c-klaas-verdru-20
veneco 2
large
Picture 062
Picture 057
8B1XMO~K
bergnemeersen binnen 3
archives_de_l_etat_tournai_02
archives_de_l_etat_tournai_03
Naamloos4
bijloke 3
project-home
IMG_4618
Prev
Next

Doorheen de jaren bouwden we een uitgebreid state-of-the-art machinepark uit met de meest recente CNC freesmachines. Dat in combinatie met een team van meer dan 40 gepassioneerde en competente medewerkers maakt van ons een van de belangrijkste spelers op de markt van houten schrijnwerk.

Even samenzitten?

Dan bekijken we hoe we uw ideeën tot leven kunnen brengen.

Contacteer ons

button
button