Detrac - Complete Building Projects

Jobs

banner

Maakt u ons team compleet?

Bij Detrac willen we groeien. En daarvoor hebben we een team nodig dat barst van motivatie, kennis en ervaring. We zijn dus regelmatig op zoek naar specifieke werkkrachten die onze bouwjobs met glans komen vervullen.

Detrac_high_80
Detrac_high_72
Detrac_high_15
Detrac_high_28
Detrac_high_60
Detrac_low_51
Detrac_low_56
Detrac_50_low
Detrac_76_low
Detrac_57_low
Detrac_high_79
Detrac_high_83
Detrac_high_107
Detrac_high_108
Detrac_low_114
Detrac_4_low
Detrac_19_low
Detrac_26_low
Detrac_28_low
Prev
Next

Werken bij Detrac

We hechten enorm veel belang aan het welzijn van al onze medewerkers. We zorgen ervoor dat de sfeer op de werkvloer goed zit, door bijvoorbeeld regelmatig evenementen te organiseren voor het hele team.

We stimuleren hen ook om zichzelf verder te ontwikkelen en hun toekomstmogelijkheden te vergroten door middel van opleidingen.

Dankzij onze teamleden wordt Detrac hét toonaangevende bouwbedrijf op vlak van houten buitenschrijnwerk, binnenschrijnwerk en totaaloplossingen. Neem gerust een kijkje naar onze realisaties en aanschouw het resultaat van vlotte en professionele samenwerkingen.

Senior Projectleider bouw

Senior Projectleider bouw

U heeft de eindverantwoordelijkheid bij bouwprojecten. U beschikt over technische, organisatorische en financiële ervaring om bouwprojecten tot een goed einde te brengen. U bent klantgericht en behoudt het zicht op de rentabiliteit van de projecten.
Assistent projectleider bouw

Assistent projectleider bouw

Bent u in het bezit van een professionele bacheloropleiding in bouw of houtbewerking of heeft u evenwaardige ervaring? Samen met de Senior Projectleider staat u in voor de opvolging van de werven van opstart tot definitieve oplevering.
Schrijnwerker – meubelmaker werf

Schrijnwerker – meubelmaker werf

Heeft u zelf reeds 5 tot 10 jaar ervaring in de plaatsing van houten buitenschrijnwerk, binnendeuren of kasten? Kunt u daarnaast ook plannen en bestekken lezen en begrijpen en slaagt u erin de leiding te nemen over een ploeg van 2 tot 4 schrijnwerkers?
Schrijnwerker – meubelmaker atelier

Schrijnwerker – meubelmaker atelier

Beschikt u al over 5 tot 10 jaar ervaring in houten buitenschrijnwerk, binnendeuren of maatwerk kasten? Zijn de standaard houtbewerkingsmachines u niet onbekend en heeft u er al ervaring mee? Kunt u zelfstandig werken op basis van een plan of bestek?
Technisch tekenaar

Technisch tekenaar

Heeft u een professionele bacheloropleiding in hout op zak of bezit u evenwaardige ervaring? Stelt uw kennis van Autocad en inzicht in het productiesysteem van houten schrijnwerk u in staat om onze productie- en architectuurtekeningen op te maken?
button
button