Detrac - Complete Building Projects

Realisaties

Nieuwbouwproject Tresleca in Deerlijk: 14 luxueuze appartementen in een groene setting pal in het centrum van Deerlijk

Topkwaliteit op een centrale ligging

De naam ‘Tresleca’ verwijst naar de middeleeuwse naam van de gezellige gemeente waar het project gevestigd is. Deerlijk is een gemeente met een rijke historie gelegen tussen de steden Waregem en Kortrijk. Vanuit het centrum is het slechts 1 km naar invalswegen en 1,5 km naar de autosnelwegen richting Rijsel en Gent, een enorm goed bereikbare locatie dus.

Residentie Tresleca bestaat uit 14 energiezuinige nieuwbouwappartementen en 1 handelsgelijkvloers op toplocatie. Elk appartement is voorzien van een zonnig zuidelijk gericht terras bereikbaar via de lichtrijke woonkamer met (half)open keuken. Er is keuze voor een appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers.

Inheemse tuin

Er werd gekozen voor een unieke ervaring in Tresleca door de keuze van duurzame materialen en maximale lichtinval. Achter het gebouw is een gemeenschappelijke inheemse tuin voorzien met terras en vijver, een ideale manier om dichtbij huis helemaal te ontspannen. Een unieke ontmoetingsplaats voor de bewoners waar je echt kan genieten in het groen.

Lokaal groen

Het project heeft een eigen groene binnentuin met waterpartij, ideaal om te ontspannen in het groen. Natuurdomein Wijmelbroek is op wandelafstand de groene long van Deerlijk.

button
button